Roșu Net de decorare arta de unghii diamond ss serie fund plat AB flacără diamant negru cristal de diamant a crescut de aur rând diamant

Recenzii (0)   |   Scrie o recenzie

Nou

In stoc


lei 20.72

23.00lei

Roșu Net de decorare arta de unghii diamond ss serie fund plat AB flacără diamant negru cristal de diamant a crescut de aur rând diamant

Măsurile de reparare

În primul rând, unghiera

(1) Clasificare: Există două tipuri de foarfece de unghii, urmat de forma de front-end.Există două tipuri: cu cap plat și conice.

(2) Modul de utilizare: După spălare-vă pe mâini, utilizați un apartament mașină de tuns de unghii pentru a tăia la lungimea necesară.În cazul în care unghia caneluri pe ambele părți ale cui sunt prea adânc și lung în direcția de nail groove, utilizați cuie conice pentru a tăia unghiile de la ambele părți.

(3) Notă: atunci Când tăierea unghiilor, fie că este un apartament mașină de tuns de unghii sau o teșitură mașină de tuns de unghii, nu taie prea adânc.Dacă de multe ori ați tăiat unghii mai adânc, patul unghial va deveni mai scurte și mai scurte.Va afecta frumusetea unghiilor, mai ales femeile.Nu taie cele două colțuri din față ale unghiilor, atunci când manichiură-o.

Pile de unghii

(1) Clasificarea: Manichiura fișierele sunt împărțite în oțel fișiere și colorate fișier benzi, care sunt frecvent menționate ca flori de fișiere.

(2) Modul de utilizare: Tăiați unghiile cu un oțel de fișier sau flori fișier în ordinea de părți și front-end, și apoi se pisa-le în forma dorită.

(De obicei, există 6 forme de cuie: O, pătrat B, pătrat, cerc C, oval, D, a subliniat E rotund, F, trompeta forma.Manichiurista poate sugera clienților de a alege forma care i se potrivește în funcție de forma de client în parte.)

(3) Notă: atunci Când se utilizează un oțel de fișier și o floare de fișiere pentru a lustrui forma unghiei, trebuie să acorde o atenție la măcinarea fină de pe ambele maluri ale unghiilor și forma de front-end trebuie să fie rotund.

Al treilea, se înmoaie mâinile în castron

(1) Clasificare: Există două tipuri de importat hand-made boluri și pe plan intern a făcut boluri.Profesionale hand-made boluri ar trebui să fie exact de forma unei mâini.Puneți mâinile pe vas pentru a se potrivi forma de castron.

(2) Cum să utilizați: se Toarnă o mână de spumă sau apă caldă în mână spuma castron, inmuiati mâna stângă în primul rând, și de a schimba mâna dreaptă după cinci minute.Acest lucru se poate curăța unghiile și înmoaie degetul pielea.

(3) Notă: nu puneți apă rece sau prea fierbinte apa in înmuiere castron.

În al patrulea rând, degetul balsam piele

Degetul pielea de rufe este un lichid alb, lăptos, care accelereaza gradul de înmuiere.

(1) Modul de utilizare: Uscat la ud mâinile cu un prosop și se aplică balsamul uniform pe suprafața de unghii.

(2) Atenționări: nu se aplică balsam pe capac de unghii pentru a preveni unghii acoperi de a fi înmuiate.

Cinci, împingeți stick-ul

(1) Clasificarea: Împingerea bastoane sunt împărțite în lemn împinge bastoane, oțel împinge bastoane, și împinge nisipul bastoane.

(2) Modul de utilizare: cele Mai oțel împinge tije sunt utilizate în formarea profesională magazine de frumusete.Utilizarea oval partea de cot pentru a împinge imbatranire a pielii cu degetul spre palmă pentru a face unghii de acoperire uite subțire.Utilizarea celălalt capăt al spatulă pentru a îndepărta de pe keratina lăsat pe unghii.

(3) măsuri de Precauție: se Aplică o forță moderat atunci când împingând degetul pielea, nu utilizați prea multă forță, astfel încât să nu deteriora grup de metil, în caz contrar aceasta va afecta creșterea unghiilor.

Șase, degetul clește

(1) Clasificarea: Degetul clește sunt, în general, realizate din oțel inoxidabil.Au o foarfecă tip (curbe deget din piele foarfece) și clești forma.

(2) Modul de utilizare: Utilizați degetul clește pentru a tăia pielea moartă și spini, care au fost doar împins să facă degetele arate foarte frumos și elegant.

(3) măsurile de Precauție: Când utilizați degetul clește, să fie atent să nu pentru a trage, și se taie direct pentru a evita deteriorarea pielii degetul, și nu taie prea adânc.

7. Unghii Ulei De Masaj

(1) Clasificarea: Unghii ulei de masaj este, de asemenea, numit ulei nutritiv sau ulei de unghii, care pot fi împărțite în: migdale conține vitamina a-care conțin și vitamina E-care conțin nutrienți.

(2) Modul de utilizare: Luati o cantitate mica de ulei de masaj și se aplică în jurul împodobite cu două degete pielea, și masaj cu degetele.Hidrateaza-l cu degetul pielea, previne spini în jurul unghiilor, face pielea moale și protejează sănătatea și strălucire unghiilor.

(3) Atenție: nu folosiți prea mult de nutrienți de petrol în fiecare zi, în caz contrar acesta va apărea prea gras.

Opt, lustruire fișier

(1) Clasificare: Există două tipuri de trei-parte polishing bar și patru-parte lustruire bloc.

(2) metoda de Aplicare: în General, lustruire scopul este negru, alb și gri.Suprafața neagră poate elimina cuticulele de la unghii suprafață, suprafața albă poate face suprafata unghiei fine, și suprafața gri poate face suprafata mai luminos.După trei proceduri, unghiile va arata stralucitor si lucios.

(3) Notă: în Cazul în care unghia capacul de client este subțire, cea mai groasă parte a celor patru fețe lustruire bloc nu poate fi folosit pentru a arunca, în caz contrar, unghiile vor deveni mai subtire si mai subtire.Nu freca înainte și înapoi în timpul lustruire deoarece căldura generată de frecarea poate fi inconfortabil.

Noua, ulei de bază

(1) Clasificare: Există calciu ulei de bază, proteine de ulei de bază, hidratare ulei de bază, etc.

(2) metoda de Aplicare: se Aplica ulei de bază după lustruire de unghii.Selectați baza de ulei în funcție de textura clientului cuie.În cazul în care clientul unghiile sunt moi, utilizarea de calciu ulei.Daca lacul de unghii este necesar, se aplică ulei de bază înainte de a aplica lac de unghii pentru a preveni unghiile de cotitură galben și să joace un rol nutritiv.

Etichete: Argint 925 bamoer farmec, crs polo, bamoer farmec, crs franța, bereta crs, inima de cristal albastru, desold, pompa de dezlipit pentru lipire, lipire fraier, desold pompa

Greutate 20g
Dimensiune PNR121-01 violet + paper card, PNR121-02 blue moonlight + paper card,
Culoare 8 Culori
Material Stras
Cantitatea 1 pachet
Tip De Element Stras & Decor
Numărul De Model CRS-55
Origine NC(de Origine)
Potrivit pentru pielea Orice tip de piele

Scrie o recenzie

Roșu Net de decorare arta de unghii diamond ss serie fund plat AB flacără diamant negru cristal de diamant a crescut de aur rând diamant

Roșu Net de decorare arta de unghii diamond ss serie fund plat AB flacără diamant negru cristal de diamant a crescut de aur rând diamant

Produse similare:

1.Transport gratuit este trimis prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,dacă doriți pentru a alege alt curier,vă rugăm să ne contactați, Suntem dispuși să vă ajute. 2.Standardul nostru de Curierat durează aproximativ 40 de zile lucrătoare.
354.95lei
360 de Grade Masina cu Suport pentru Telefon de Bord Lipit Suport de Telefon Mobil Suport de Montare Pentru mai Puțin de 6 inch Telefon suportul de Birou suport de Sprijin Caracteristică: Material: Moale din Silicon + Plastic Dur Țineți ferm, O
9.42lei
1000W ZVS de Înaltă Frecvență de Inducție de Încălzire Masina 12V ~ 36V Încălzire +tub de Cupru Acest circuit de încălzire cu inducție, folosind un 12 v - 48 v (36 v sursă de alimentare ventilator de răcire trebuie alimentare separata)
178.47lei
Montarea De la an La An Triumph Sprint 955 RS o singură față bascula 2002 2002 Triumph Sprint 955 RS două-arm braț oscilant 2000 2002 Triumph Sprint 955 RS Zweiarmschwinge 2000 2001 Triumph Tiger 900 EFI 1999 2001 Triumph Tiger 955 am aruncat roata
82.61lei
Interior,semioutdoor,în aer liber super slim diecasting aluminiu cabinet dimensiune: 320 mm x 320 mm 480mm x 480 mm 500 mm x 500 mm 512mm x 512mm 576mm x 576mm 640mm x 640mm 768mm x 768mm 800mm x 800mm 960mm x 960mm Multe selecții: P1.667/P1.875/P1.923/P2/P2.5/P3/P3.75/P3.91/P4/P4.615/P4.81/P5/P5.2/P5.92/P6/P6.944/P7.62/P7.886/P8.925/P10/P10.41/P12.5
1 195.22lei
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px;
51.23lei
Baby Play Mat Tampon De Bumbac Nou-Născut Crawling Pătură De Animale Playmat Rotund Covor Covor Podea Copii, Camera Pentru Copii Decor Nordic Descriere: Mocheta Pentru Camera Copiilor Decor INS Cadouri pentru Copii Pepinieră Decor
126.62lei
Descriere: 100% de brand nou și de înaltă calitate Caracteristici: Bicicleta roata din spate băț de eliberare rapidă, ușor de utilizat pe bicicleta antrenor și așa mai departe. Fabricate folosind materiale de
22.17lei
Masina Perna Pentru Hyundai IX35 de Lux Automobile Seat Gât Restul Auto Tetiera Călătorie Perne Pentru Accesorii Auto Interior Suport personalizat (vă Rugăm să Lăsați un Mesaj Pentru a Ne Spune Ce litera Vrei) Caietul de sarcini: Denumire Produs:
79.21lei
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px;
36.74lei
Genelor Dantelă Lățime: 9,5 cm Pachet: 3 metri/lot Plata 1. Acceptam Alipay, T/T, Escrow. 2. Nu suntem o responsabilitate pentru orice taxe locale pe țară Personalizate.Toate pretul nu includ Impozite sau
6.52lei
1. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat? Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct
119.85lei