8inch tft AT080TN64 800x480 LVDS-TTL Tcon bord 8inch panou lcd cu interfață LVDS

Recenzii (0)   |   Scrie o recenzie

Nou

In stoc


lei 202.51

8" AT080TN64 800X480 Ecran LCD:

Modul de afișare TN, în mod Normal, Alb, Transmite

Rezoluția 800RGB)×480

Dimensiuni Schiță 192.6 × 116.9 X 6.7 (H×V×D)

Zona De Afișare 176.64 × 99.36 (H×V)

Luminozitate 450 cd/m2 (Typ.)

Raport De Contrast De 500:1 (Typ.) (TM)

Unghi De Vizualizare 70/70/50/70 (Typ.)(CR≥10) [Stânga / Dreapta / Sus / Jos]

Semnalul de Interfață Paralel RGB (1 ch, 8-bit) , 50 pini , FPC

Iluminare WLED

Intrare Tensiune De 3.3 V (Typ.)

Lista de ambalare :

1× 8inch AT080TN64 800X480 Ecran LCD

1× Cablu LVDS

1× Tcon Bord VS-TCON50-V1

Aici sunt metode de plată cât mai jos pe care le folosesc de obicei, în afară de platforma.

Va vom trimite produsul în 3 zile lucrătoare IMEDIAT după ce ați plasat o comandă.(Expcet de vacanță)

Vă rugăm să confirmați comanda adresa și numărul de telefon este corect, dacă doriți să schimbați adresa, contactați-ne firsly.

Transport maritim de mod normal va ajunge in 15-60 zile.Dacă aveți nevoie de un produs în regim de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a trimite prin curierat rapid,vom verifica exprima costul de transport maritim pentru tine.

NOTĂ:

Indiferent de ceea ce s-a întâmplat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată, în loc de a lăsa un feedback negativ sau deschiderea litigiului .

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema sau retrimite/restituire.Vă rugăm să aveți încredere în noi și să ne dea o șansă de a servi.

Dacă nu a primit elemente în 15-60 de zile, vă rugăm să verificați numărul de urmărire sau să ne contactați.

Orice probleme de funcționare, putem oferi tehnologia wireless de sprijin în timpul de lucru.

În cazul în care mărfurile rupt în timpul de livrare, vă rugăm să ne contactați după ce a primit bunurile, vom retrimite sau restituire.

Garanție de un an de la data la care produsul vândut.Unele probleme tehnice pot fi rezolvate on-line.

Probleme de analiză și de fotografiere :

T1: ecranul LCD afișează un ecran negru după alimentare.

S1: 1. Vă rugăm să confirmați dacă iluminarea de fundal a ecranului de cablu este conectat la rapel de bord(inverter board).Dacă nu, conectați-l și din nou putere.

S1: 2. Facem un schimb de testare: Schimba semnalul de intrare pentru a testa; Schimba adaptor de alimentare pentru a testa, pentru a Schimba sursa de semnal de test; Schimba cablul de semnal de test; Schimba ecranul LCD pentru a testa.Și așa mai departe.

T2:cablul De semnal nu se poate conecta la ecranul conector.

S2: Dacă ecranul este eDP conector ecran, dar ai cumparat placa care se potrivesc pentru conector LVDS ecran.De exemplu, în cazul în care ecranul LP156WX4-TP(X)(X), dar veți obține un controler de bord, care se potrivește pentru LVDS controler de bord, cum ar fi LP154WX4-TL(X)(X), nu Se va potrivi ecranul.Apoi, vă rugăm să alegeți motivul de returnare a "obține produsul greșit".Sau contactați vânzătorul mai întâi.

T3: ecran LCD imagine nu este afișată corect sau a afișa un ecran alb.Sau LED-ul de la tastatura se aprinde intermitent în roșu și verde alternativ.

S3:1.Asigurați-vă că cablul de semnal care se conectează la ecranul LCD conector cu direcția cea bună. (Pin1 la Pin1, un panou conector de cablu pot fi asamblate de către două direcții, astfel încât, uneori, atunci când schimba-l la spate direcție, se va lucra bine)

S3:2.Vă rugăm să confirmați dacă rezoluția ecranului LCD este la fel ca rezoluția ecranului LCD de pe placa de control (vă Rugăm să consultați operatorul de bord de cumpărare link-ul care a marcat compatibile rezoluție, utilizați tipul de ecran pentru a căuta în rețea pentru a confirma sprijinul rezoluție), dacă nu, vă rugăm să contactați cu vânzătorul, unele placi după actualizarea firmware-ului va rezolva această problemă.

T4: ecranul LCD are imagini, dar este foarte întunecat. (Folosiți o lanternă pentru a verifica dacă în interiorul ecranului avem o imagine sau nu)

S4: vă Rugăm să confirmați dacă iluminarea de fundal a ecranului este conectat cablul de invertor bord (de rapel de bord).

Dacă conectarea condiție este OK, poate invertor bord rupt, dacă prinde această problemă, vă rugăm să ne contactați, vă putem trimite un înlocuitor.

T5: ecranul păstrează repornirea după alimentare.

S5: curentul De intrare de la adaptorul de alimentare este prea mică, vă rugăm să modificați adaptorul cu mai mare curent de ieșire (2A sau mai mare de 2A)

T6: Putere, după câteva secunde, ecranul se face negru ecranul.

S6: Dacă nu conectați cablul de semnal (nici o sursă de intrare), acesta va intra în modul standby după câteva secunde de putere.Vă rugăm să conectați semnalul de intrare atunci când puterea pe și de a folosi tastatura pentru a comuta la canalul corespunzător.

T7 : Când nu conectați cablul de semnal la LCD, putere de pe bord, tastatura LED-ul este roșu sau verde.Și atunci când conectați cablul la ecranul LCD, tastatura LED-ul este stins.

S7: Acest lucru se datorează definiția cablul de semnal este incorectă, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a confirma dacă vânzătorul are un compatibile ecran LCD cablu de semnal sau nu.

T8.: Computerul detectează că șoferul bord este conectat, dar ecranul LCD nu este afișat.

S8: Dacă HDMI sau DVI semnal este conectat.Vă rugăm să setați de pe computer pentru a se asigura că HDMI ieșire DVI este disponibil.

T9: Rezoluția nu este acceptată.

S9:1.Vă rugăm să schimbați la alte rezoluții pentru a confirma dacă ele pot afișa în mod normal sau nu.

S9:2. La o rezoluție de intrare este în contradicție cu LCD de meniu rezoluție de afișare, este datorită ecranului LCD de pe placa de control scrie comune de rezoluție, corespunzătoare rezoluție specială, și panoul de control meniu afișează rezoluția comună.Dacă doriți să se afișeze aceeași rezoluție, este nevoie de a modifica EDID date de ecranul LCD.Dacă vă confruntați cu această situație și trebuie să-l îmbunătățească, vă rugăm să ne contactați.

Etichete: v lvds, tcon tv, hsd080idw1 c01, tcon, cablu ecranat pentru antena, bmw lvds converter, 50pin lvds, timp lvds, lcd ttl, lvds converter vw

Nume De Brand VSLCDISPLAY
Compatibil Marca/Model NICI unul
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

8inch tft AT080TN64 800x480 LVDS-TTL Tcon bord 8inch panou lcd cu interfață LVDS

8inch tft AT080TN64 800x480 LVDS-TTL Tcon bord 8inch panou lcd cu interfață LVDS

Produse similare:

Brand: YOGOTOP Atenție: Diamantul Nostru De Pictura Este Fără Ramă,Și Nu Este Terminat , Aveți Nevoie Pentru A Termina Singur. Caracteristică: S quare diamant , Diamant acoperi pânză completă ,este 100% fu ll diamant broderie. Material:
32.80lei
Cum de a comanda? 1. Vă rugăm să plasați o comandă. 2. Vă rugăm să introduceți două nume și fiecare nume de piatra la comanda. Timp De Livrare: În general vorbind, ar costa 5-10 zile pentru a personaliza inelul. După
124.55lei
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px;
183.91lei
2pc PS-BLN1 BLN-1 BLN1 bln-1 bln1 Baterie Li-ion+LCD display Incarcator pentru Olympus OM-D E-M1 E-M5 Mark II PEN-F E-P5 EM1 EM5 PENF EP5 BLN-1 7.4 V/ 1220mAh/Li-ion B attery pentru Camerele Digitale Olympus Compatibil cu Modele: Pentru
70.53lei
Polar Efect de Sticla TPU Caz de Telefon Pentru iPhone 6 7 8 S XR X Plus 11 Pro Max SE 2020 Statele Federate ale Microneziei Pavilion Pachet inclusiv: una bucată telefon caz Caracteristici Elegant și atractiv de imprimare cu paharul înapoi UV de
16.61lei
De înaltă calitate carenaj kit Pentru: GSXR1000 K1 00-02 Accepta personaliza acest kit (schimba culorile,adăuga/elimina decalcomanii etc) gratuit! Descriere: Acest produs este un Brand Nou Aftermarket pentru Motociclete Carenaj Kit,
1 610.78lei
Versiune sistem de OPERARE: Android 8.0 CPU: MTK 6797 10 Core RAM: 6GB Wi-Fi: 802.11 b/g/n Bluetooth FM Google Play 4G Adobe Flash SIM 4G de rețea WCDMA2100MHz 5 Megapixeli Camera Din Spate De
581.21lei
Detalii 1. FCS aripioare pot fi potrivi toate FCS plug de bază. 2. 2+1 bucata pe set, un mic centru fin și două aripioare laterale. 3. Material: fibra de sticla 4. Nu MOQ, eșantion și pentru mici sunt disponibile. Click
215.01lei
Caracteristică: OOTDTY se Potrivesc Stihl 015 Se potrivesc Homelite XL / 2/2000 Super Pentru carburator Walbro Înlocuire OEM Număr: Walbro K10-HDC Pentru carburator Walbro Caietul de sarcini: Culoare:
18.18lei
Vă rugăm să citiți dimensiunea diagramă atentie!!!!!Despre pantofi: Cauciuc unic Bine ati venit la magazinul nostru și bucurați-vă de cumpărături moment!Notă:EUR dimensiunea și China dimensiune .Vă rugăm să citiți dimensiunea diagramă
298.83lei
[dimensiune produs]: dimensiuni: lungime 27cm, latime 6 cm [de mărfuri materialul]: aliaj + perle + margele de cristal [greutate produs]: 0.040 kg [Pachet]: sac de OPP este ambalat separat [potrivit pentru mulțimea]:
91.37lei
Nume: Pliante de golire coș Dimensiune Produs Rotund (L): 29.5*23.5*9.5 cm, Round (S): 25*20*8.5 cm, Pătrat(L): 22x29cm, Pătrat(S): 18.5x24cm, Material produs: standard de FDA, alimentare de calitate
8.84lei