5Pcs Colector Cârpă din Microfibră de Curățare Pad pentru Neato Botvac D3 D4 D5 D6 D7 Aspirator

Recenzii (0)   |   Scrie o recenzie

Nou

In stoc


lei 51.1

59.41lei

Caracteristici

1. Pentru Neato Robotica cu aspiratorul si mopul greu podea, în același timp

2. Special concepute pentru toate hard suprafața podelei pentru epurarea avansata rezultat

3. Multistrat material microfibră pentru curățare eficientă

4. Pad-ul este ușor și rapid pentru a atașa , scoateți și înlocuiți

5. Masina lavabile și reutilizabile

culoare: albastru

Material: pânză

Conținutul Pachetului:

5 * Pânză Mop

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Bouquets2go.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Bouquets2go.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Etichete: 346xp specificatii, 26 25 de anvelope, alarma 400 w, 48x72 cadru, anet a2 fan, 16 ins caz, aneih pantofi, 48x78 cadru, 100 câine sac

Vid Tip Piesă De Filtre
Numărul De Model se filtrează și perie
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

5Pcs Colector Cârpă din Microfibră de Curățare Pad pentru Neato Botvac D3 D4 D5 D6 D7 Aspirator

5Pcs Colector Cârpă din Microfibră de Curățare Pad pentru Neato Botvac D3 D4 D5 D6 D7 Aspirator

Produse similare:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px;
60.57lei
STC-15KVA AC cu Trei Faze Perie Diesel Alternator de mare, PE VÂNZARE Aceasta perie STC-12KW generator ar trebui să instalați cu motor diesel și atunci ei pot genera energie.Ei folosesc motorină,nici la benzină/benzină/gaz/ulei vegetal/de
1 988.57lei
Caracteristici: Material: plastic ABS + metal Frumos și drăguț model Stancu carte de hârtie ambarcațiuni pentru utilizarea Cadou frumos pentru copiii dumneavoastră pentru a inspira imaginatia lor.Se potrivesc la diferite modele vă va
4.11lei
o vendedor paga todo o imposto alfandegário do Brasil, é uma boa notícia que nenhum imposto para o cliente do Brasil Vinde Fierbinte.De înaltă Eficiență 5000W Peak 25 00W DC12V/24V/48V Pure Sine Wave Inverter , Solar Invertor de Putere Caietul
965.64lei
Caracteristici: Ce vizionați 4 buc perie de dinti capete de înlocuire pentru oral-b floss action Profesionist de sănătate precizie curat Produsele sunt de brand nou și de producator sigilate. Nu a făcut pe cale
5.60lei
Caracteristică: 1.Fabricat din poliester si nylon, această pereche de șosete de compresie este elastic, neted, rezistent la căldură, rezistent la coroziune si durabil 2.COMPRESIA ESTE DOVEDIT pentru a îmbunătăți fluxul de sânge,
19.26lei
Material : Poliester Dimensiune:4mm Lungime: 10yards Culoare: Ca Imagine (U alege) Există 160 de stiluri în magazinul nostru pentru a face să vă alegeți Prompt: Dacă aveți nevoie pentru a schimba
11.79lei
Masina Perna Pentru Hyundai IX35 de Lux Automobile Seat Gât Restul Auto Tetiera Călătorie Perne Pentru Accesorii Auto Interior Suport personalizat (vă Rugăm să Lăsați un Mesaj Pentru a Ne Spune Ce litera Vrei) Caietul de sarcini: Denumire Produs:
79.21lei
Dacă scopul de 8 inci, contactați vânzătorul pentru a reduce costurile 8 inci Model: SA-800 Nominală interval de putere: 80W Putere de lucru: 50W-150W Impedanta: 4-8 ohmi Panoul de material: de înaltă
476.92lei
[dimensiune produs]: dimensiuni: lungime 27cm, latime 6 cm [de mărfuri materialul]: aliaj + perle + margele de cristal [greutate produs]: 0.040 kg [Pachet]: sac de OPP este ambalat separat [potrivit pentru mulțimea]:
91.37lei
Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru! Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri. Design de moda,100% Brand Nou, de înaltă calitate! Material:Amestec Bumbac Culoare:
32.76lei